Om J4K

J4K

Just4keepers grundades 1999 av Ex Everton målvakten Ray Newland, så vi är en målvaktsskola som är här för att stanna. Vi är stolta över våra rimliga priser och att vi gör det lilla extra för våra målvakter.

Vi finns där för våra målvakter under lång tid och är exceptionellt stolta över de resultat som vi har uppnått för dem, eftersom våra resultat är oöverträffad jämförbart med andra målvaktsskolor i världen.

Just4Keepers kan stolt konstatera att vi har över 450 års samlad kunskap med våra instruktörer. Professionell coachning och erfarenhet på allra högsta nivån. Ingen annan målvakts organisationen i världen kommer ens nära den samlade erfarenheten som finns i J4K.

Många av våra instruktörer har spelat professionellt och internationellt, har spelat Champions League och VM! Så du är bokstavligen i trygga händer med Just4keepers och kommer inte att hitta något annat som denna världsomspännande målvaktsskola.

Vid skrivande stund finns det nu över femtio målvaktstränare i J4K i 21 länder och vi har målvakt tränare som har representerade sitt land, för att nämna några, Jim Leighton MBE (Den målvakt med flest landskamper i Skottland genom historien), Kevin Pressman (England), Shane Niebeer (South African), Neil Cutler (England), Lee Kendal (Wales), Ron Healey (Irland) och Steve Williams (Wales).

Dessutom har J4k tränare som för närvarande är instruktörer för sitt land, Lee Kendal (Wales), John Ritchie och Jim Leighton (Skottland). I själva verket Jim och John är så mycket respekterade i Skottland så de är ansvariga för målvakts utvecklingen för SFA (skotska fotbollsförbundet).

Andra målvaktstränare som vi är stolta att vi har i vårt team med sin stora erfarenhet är David Felgate (Ex Bolton), Mark Goodlad (EX Port Vale), Matt Greg (Ex Crystal Palace), Ray Newland (ex Everton), Phil Priestly (Ex Scarborough, Mark Harrison (Stoke City ), Jason Pearcey (Grimsby Town), Jim Provit (Hartlepool) och Riccardo Grecco (som spelade i de italienska ligorna) Vi har även vid skrivande stund för närvarande J4K tränare som arbetar med professionella fotbollsklubbar som Liverpool, Manchester United, Manchester City Wolves, Stockport County, Stoke City, Nottingham Forest, Darlington, Hartlepool United, Gillingham och Bury.

Vi har även kontakt med mer eller mindre varje professionell fotbollsklubb i England och Skottland. Detta är också inklusive Welsh och de Irländska ligorna, så vi är i ett fantastiskt möjlighet att få våra talanger till professionella klubbar som kommer genom Just4keepers dörrar. Vad som är viktigt på toppen av allt detta är att vi arbetar endast med beslutsfattare i professionella klubbar, inte med en scout 18 nivåer ner i rangordningen!

På grund av denna stora mängd målvakts erfarenhet, är våra målvakts utbildningar unika i världen och de resultat J4K har gett flera möjligheter och resultat för blivande unga målvakter än någon annan målvakt skola i historien.

Så varför inte ta chansen på en plats nära dig och njuta av Just4keepers erfarenhet.