Målvakter om J4K Sweden

Sara

Jag är lyckligt lottad!

Har fått den bästa och roligaste målvaktsträning jag kan tänka mig.

Min tränare Micke på Just4Keepers är inte bara kunnig på det han gör.

Han är också noggrann, pedagogisk och har ett hjärta av guld.

Lämnar inget åt slumpen utan tar sin uppgift på största allvar.

Efter avslutat pass längtar jag till nästa träning.

 

/ Sara Wexén 15 år
2017 rankad 1:a i Sverige
Nordiskflick
EM
SvFF Läger

IMG_0191

Det bästa med att träna med J4K är att man får ha roligt och göra det man tycker om. Man får även lära sig otroligt mycket som man har stor nytta av under matcher och träningar. Hade jag inte valt att tränat med J4K så hade jag inte varit den målvakt jag är idag. Jag hade inte haft alla kunskaper som jag fått lära mig, och jag hade inte varit lika bra som jag är idag. Man får lära sig mycket och får tydliga instruktioner så man lär sig snabbt.

Vill man bli en duktig målvakt och har rätt inställning då är J4K något för dig! Man har roligt varje träning och man längtar till nästa tillfälle direkt efter träningens slut!

 

/Tuva 16 år

 

seb

Min träning med Mikael Mähler på just4keepers gav mig stor utveckling bara under en träning! Det var en högklassig träning där du får utveckla ditt målvaktspel nå enormt och med en mycket grym tränare som instruerar en på ett sånt sett så att du förstår och utvecklar ditt målvaktspel direkt och får det mycket lättare att ta bollar. Man får också enormt bra feedback på det man gör så jag rekommenderar verkligen en träning med just4keepers!

 

Sebastian Jonsson

15 år
2017 SvFF Future team