J4K/Nazar

Nazars bästsäljare med Medelhavets största pool och häftig vattenpark

När du ankommer till Pegasos World, ankommer du till ett hotell som både till ytan och invånarantal är så stort att det är en liten stad för sig själv. Här kan du delta i lekarna runt poolen eller dra dig tillbaka till ett av de mer avsides områdena.

Barn upp till 16 reser för nedsatt pris, och Nazars egna skandinaviska aktivitetsguider står redo att ta emot barnen i vår egen Captain Nemo’s piratklubb (maj-oktober), vår ungdomsklubb Chill Out Club (maj-augusti), vår simskola Swim a´hoj (juni-oktober) och vår dansskola (juni-oktober) – alltihop inkluderat i priset!

Upplev en helt annan värld där en pool på inte mindre än 10 000 m² välkomnar dig. Poolen är så stor att den har en hel ö i mitten där det finns en scen, bar, restaurang och myshörnor i små hyddor med halmtak. Vill du ha mer fart och fläng ska du istället bege dig till den häftiga vattenparken med inte mindre än 13 fartfyllda banor.

Hotellet består av en huvudbyggnad med restauranger, barer, wellnesscenter och butiker, samt åtskilliga rumsbyggnader som ligger utspridda och i de flesta fall en bit bort från poolen, så det råder en lugn och mysig semesterstämning när du går runt på stigarna mellan husen.

All Inclusive-pärlan Pegasos World är småbarnens favorit. Medan du troligtvis mest värdesätter att hela familjen kan bo samlad i sviter med plats för upp till fem personer, och de mysiga kvällarna med massor av underhållning, kommer dina barn att älska vattenrutschbanorna, minidiscot och våra barnkära aktivitetsguider i barnklubben.

Med nästan en tredjedel av alla våra gäster boendes på Pegasos World, gör våra guider allt de kan för att försäkra att du får en oförglömlig semester.

Så gör som 30 % av alla Nazars gäster – boka din semester på Pegasos World – men gör det i god tid, speciellt om du vill iväg under högsäsongen!